sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

"Tasa-arvoinen" avioliittolaki kevään maailmankatsomuksellinen puheenaihe
Kevään kuumaksi perunaksi ja maailmankatsomukselliseksi puheenaiheeksi nousee, alunperin viherpiipertäjien, äärivasemmistolaisten, yltiöhumanistien ja muiden kummajaisten, masinoima, reilut 166 000 allekirjoitusta kerännyt kansalaisaloite "Tasa-arvoisen avioliittolain puolesta".

 En vihaa enkä vastusta homoseksualisteja ihmisinä ja lähtökohtaisesti katson voimakkaasti, että homoseksualistit saavat asua yhdessä ja perwoilla keskenänsä kuinka paljon tykkäävät, kunhan siitä ei ole vahinkoa tai haittaa täyspäiselle väestönosalle, mutta Jumalan säätämäksi Pyhäksi AVIOLIITOKSI sitä ei saa koskaan kutsua. Kysymys on maailmankatsomuksellinen ja AVIOLIITON olemus perustuu ennenkaikkea Jumalan Sanassansa ilmoittamaan tahtoon miehen ja naisen välisestä , periaatteessa läpi elämän kestävästä liitosta.

 Katselin sivusilmällä perjantaina A-studiota, joka käsitteli aihetta ja johon oli yhdeksi vierailijoista kutsuttu perussuomalaisten, jo plösönaamaisten kastiin ylennetty, puheenjohtaja Timo Soini. Minulla ei ole mitään erityistä, tavallista suurempaa, tarvetta olla Timo Soinin kanssa joka asiasta eri mieltä ja tässä "tasa-arvoisessa" avioliittokysymyksessä olen jopa samaa mieltä!

 - Soinin plösönaamaa voi ihastella vielä kuukauden päivät YLE AREENA:ssa:

 http://areena.yle.fi/tv/2139591


Vasemmistoradikaalit, äärisuvaitsevaiset ja yltiöhumanistit verhoavat mielellään esittämänsä paskan kauniiden, mutta määrittelemättömien sanojen taakse, muun muassa sellaiset käsitteelliset sanat kuin vapaus, veljeys ja tasa-arvo ovat Ranskan vallankumouksesta asti tunnettuja, kauniita sanoja, joita on tietysti hienoa hokea, mutta niitä on eksaktisesti täysin mahdotonta määritellä kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Kauniiden, mitäänmerkitsemättömien sanojen käyttämisestä massojen hallintaan, muistamme me entisen Neuvostoliiton aikaan eläneet, muun muassa kuinka NL:ssä eliitti, varsinkin poliittinen eliitti, oli paljon "tasa-arvoisempaa" kuin tavallinen kansa.

 Äärivasemmistolaisten, viherpiipertäjien ja yltiöhumanistien taudin kuvaan kuuluu ,myös sellainen vakava piirre, että "nälkä kasvaa syödessä". Tänä päivänä vaaditaan "tasa-arvon" nimissä homojen avioliitto-oikeutta ja sopivasti herkistelemällä ja sanahirviöillä yksilöiden alitajuntaan vaikuttamalla on uunoimmat taviksetkin saatu osittain mukaan.

 Tulevaisuuden kauhuskenaariossa välkkyy kasvaneen ruokahalun myötä karaistuneemmat vaatimukset, esimerkiksi vaatimus ihmisen ja lemmikkieläimen "tasa-arvoisesta" avioliitosta, tai miltäpä kuulostaisi täysivaltainen adoptio-oikeus homopedofiileille? ...

 Kuka molopää vielä uskaltaa väittää, ettei homojen avioliitto-oikeus ole maalmankatsomuksellinen kysymys?

Tässä vielä lopuksi vakava varoituksen sananen homoavioliittojen koko kansakuntaa vahingoittavasta turmiollisesta vaikutuksessa Yhdysvaltojen Massachusettsin osavaltiosta:

Homoliittolain lähetekeskustelu käytiin eduskunnassa torstaina 20.02.-14 ja Helsingin Sanomat (jota muutoin en pidä luotettavana uutistietolähteenä) kokosi eri kansanedustajien argumentteja puolesta ja vastaan näin:

Klikkaa Hesarin eli kansankielellä Hyysärin juttu tästä!

Ei kommentteja: