tiistai 19. lokakuuta 2010

LAHJOMATON OLAVI MÄENPÄÄ EDUSKUNTAAN NIIN ETTÄ RYTISEE !

Turkulainen kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpää on jo 1990-luvun alusta asti taistellut kaikkinaista yhteiskunnalllista ja omaa kansaamme kohtaan hallitsevan luokan taholta tehtävää vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja sortoa vastaan. Suoraselkäinen isänmaallisuus, kansamme kulttuuria ja identiteettiä suojeleva, raikas kansallismielisyys ja terve maahanmuuttokriittisyys ovat kuuluneet entisen SKS-kansanliikkeen puheenjohtajan, nykyisin Vapauspuolueen riveissä taistelevan, Olavi Mäenpään poliittiseen imagoon alkumetreiltä saakka.



Vuoden 2011 eduskuntavaalit ovat mittaamattoman tärkeät kansamme terveen ja turvatun tulevaisuuden kannalta. Äänten keskittäminen Turun vaalipiirissä tervehenkiselle ja aidosti isänmaalliselle ja kansallismieliselle Vapauspuolueen taistelijalle, kokeneelle ja varmasti karaistuneelle Olavi Mäenpäälle on siksi ennennäkemättömän tärkeää.


Olavi on tunnettu jo 90-luvun alusta asti, ensimmäisen somali-aallon saavuttettua Suomen, pelottomana, rehellisenä, ryhdikkäänä, suoraselkäisenä ja sanojaan säästelemättömänä oman kansamme puolustajana muukalaisten invaasiota vastaan. Olavi on nyt jo koko Suomen kattavan kansallisen heräämisemme esitaistelija ja kansamme keskuudessa tunnetuin maahanmuuttokriitikko tälläkin hetkellä.

Vaaleissa 2011 ei ole varaa erehdyksiin. Olavi Mäenpään äänestäminen on jokaiselle tietysti omantunnon kysymys, mutta itsensä aidosti isänmaalliseksi, oman kansansa puolustajaksi ja suojelijaksi tuntevalle itsestäänselvyys, ja jos minulla olisi valta, niin sanoisin , että suorastaan kansallinen velvollisuuskin. 
Tunnen sielussani ja sydämessäni, että jos ensi eduskuntavaaleissa emme saa yhtään suoraselkäistä ja periksiantamatonta kansallismielistä isänmaansuojelijaa eduskuntaan, on koko Suomi suomalaisten omana kotina ja suomalaiset alkuperäisenä kansana tuomittu lopullisesti häviämään ikiaikaisen taistelunsa olemassaolostaan kansakuntana kansakuntien joukossa! 

Olkaamme vielä kerran valmiita nousemaan vastarintaan Suomen päättäjien mielivaltaa vastaan, olkaamme vielä kerran valmiita suojelemaan ja puolustamaan yhdessä Olavin kanssa unohdettua kansaamme, olkaamme vielä kerran valmiita nousemaan isänmaanrakkauden uhrialttarille antamaan tukemme kansallisen heräämisemme esitaistelijalle rakkaan sinivalkoisen Isänmaamme puolesta ymmärtäen sen, että jos Vapauspuolueen Olavi Mäenpää ei istu eduskunnassa vaalien 2011 jälkeen, tulemme kaikki varmasti heräämään ruususenunestamme siihen tietoisuuteen, että kansakuntamme on menetetty lopullisesti!

TOTUUS EI PALA TULESSAKAAN !

K.M.Aalto

P.S.

Vuoden 2011 eduskuntavaalit ovat mittaamattoman tärkeät, ei pelkästään kansamme turvatun ja terveen tulevaisuuden, vaan tämän jälkeisiin eduskuntavaaleihin kaavaillun ja tietysti kaikille pienpuolueille yhtä tuhoisan, 4,5 % äänikynnyksenkin ja toisaalta vaaliliitot kieltämään pyrkivän lainmuutoskaavailun vuoksi! Varaa erehdyksiin ei ole! Aletaan tukemaan Olavia jo nyt! ♥

Tukikeinoja ja -muotoja on varmasti niin paljon kuin meiltä ihmisiltä löytyy oivallusta ja mielikuvitusta. Esimerkkinä mainittakoon mm. 16-vuotiaan vantaalaisen, Angelica Viveca Ojalan perustama, Olavin eduskuntavaalikampanjaa tukeva facebook-ryhmä; sinne pääset klikkaamalla tätä ryhmän nimeä: