torstai 21. elokuuta 2008

TURUN TAITEIDEN YÖN TAISTELU 14.08.-08 !



Paikalla Turun Yliopistonkadun ja Aurankadun kulmauksessa oli arviolta n.5000 henkeä.



Tilaisuuden avasi illalla 14.08.-08 apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen klo. 20.00...




Lipuntuojana kehäään toimi Jari Saastamoinen (Suomi + Turun Teräs).



Kehätuomarina toimi Pauli Jyrkkänen, jolla on kansainväliset tuomarinoikeudet.



Ottelun lääkärinä toimi Terhi Wörlund-Wallenius.



Kuuluttajan pestiä hoiti Ilkka Nykänen.




Esiottelussa nähtiin niinikään raskaan sarjan ottelu Sami Sirkiä vs. Petri Palomäki, jonka Palomäki voitti pistein 37 - 36.




Pääotteluna ja koko illan kohokohtana yleisö sai nähdä varmasti ikimuistoisen ottelun: Paidattomana nousivat kehään Sinivalkoisten pj. Olavi Mäenpää vastaottelijanaan varapuheenjohtaja Antti Salminen (raskas sarja):




Salminen sai ensimmäisen erän lopussa oikean käden heilahduslyönnillä rikottua Olavilta kaksi vasenta kylkiluuta, mutta ottelu ei toki vielä päättynyt tähän.



Tässä hyvä tilannekuva matsista: Olavin oikea suora!



Ottelu päättyi tyrmäykseen vpj. Salmisen päästyä iskemään oikean suoran suoraan Olavin leukaan, kun toista erää oli oteltu pitkälti yli puolet.




Antti Salmisen aikaisempia meriittejä nuoratussa neliössä on mm. nuorten raskaansarjan Suomen mestaruus, kaksi miesten 91 kiloisten SM- hopeaa ja kaksi pronssia. Huomattakoon, että Salminen on voittanut ainoana suomalaisena legenraadisen, jo edesmenneen, Mika Khilströmin. Hänet on valittu aikoinaan mm. Varsinais- Suomen parhaaksi nyrkkeilijäksi. Salminen on edustanut: Helsingin Voimalijoita, Helsingin Työväen Nyrkkeilijöitä ja viimeisenä seurana Turun Terästä.



Pj. Olavi Mäenpää jaksoi jatkaa ottelua sisukkaasti loppuun asti taistellen aina toisen erän puolivälin yli vastoinkäymisistä huolimatta ja vaikka vpj. Salminen on häntä 13 vuotta nuorempi! Rehti suomalainen mies kehtaa ottaa reilusti turpiinsakin!




Kaiken edellämainitun perusteella voimme täysin varmistuneina todeta, että ottelua ei oltu sovittu etukäteen vastoin kuin Sinivalkoisten vastustajat, mustamaalaajat ja suurta rahaa ja vanhan vallan puolueita nöyristelevät kätyrit ja lakeijat ovat yrittäneet väittää!

- lisää aiheesta netissä mm. täältä:

http://www.boxing.fi/foorumi/viewtopic.php?f=1&t=6667

- ME EMME VALEHTELE TÄLLE KANSALLE KOSKAAN! -

Ja tässä vielä video itse tapahtumasta:

4 kommenttia:

pissis kirjoitti...

Suomi24:n isänmaallisuus-pastalla väitetään Mäenpään kusseen housihinsa, on kuvalinkkikin!?

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000052&posting=22000000037272083

Kai M. Aalto kirjoitti...

- No jopas jotakin, mutta jos pissa -ja kakkaleikit oikeasti kiinnostavat kehoitan tutustumaan näihin japanilaisten kansallissosialistien ko. aiheesta tekemiin extreme-sivustoihin:
http://www.cyberscat.com/

:)

Anonyymi kirjoitti...

Myös Tony Halme on voittanut Kihlströmin.

Totuudentorvi kirjoitti...

Tony halmella ei ollut muuta kuin vitun iso suu sekä pää missä ei järki juossut. Kusi nousi päähän ja tyrkytti itseään roskalehtiin. Enpä puhuisi Tony halmesta ja Salmisesta edes samana päivänä t; totuden torvi Turusta��