tiistai 23. helmikuuta 2010

POLIISI ETSII HIV-NAISEN UHREJA!

Pirkanmaan poliisi epäilee vuonna 1982 syntyneen naisen olleen suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä useiden miesten kanssa, vaikka hänellä on todettu HI-virus. Epäilty on vangittu.

Poliisi epäilee rikoksista Tampereella asuvaa Judith Omondi-Mäkelää, joka on käyttänyt myös nimeä Rachel.

Toistaiseksi poliisi on esitutkinnassaan saanut selville seitsemän miestä, jotka ovat olleet sukupuoliyhteydessä epäillyn kanssa. Kumppaneita epäillään kuitenkin olevan enemmän.

Esitutkinnassa ilmi tulleet tapaukset ovat sattuneet Pirkanmaalla. Epäilty on työskennellyt eroottisena tanssijana Jyväskylässä, Lahdessa ja Tampereella. Aikaväli epäilylle on 2005 - 2010.

Poliisi julkaisee poikkeuksellisesti epäillyn kuvan ja nimen. Näin menetellään, sillä Omondi-Mäkelän mahdolliset seksikumppanit ovat vakavassa vaarassa, jos he kantavat virusta tietämättään. He saattavat myös levittää tartuntaa muihin henkilöihin.



Omondi-Mäkelä on antanut suostumuksensa kuvansa julkaisemiseen. Poliisi toivoo, että kaikki asianomistajat ottavat yhteyttä poliisiin ja menevät HIV-testiin. Kaikkia Omondi-Mäkelän kanssa sukupuoliyhteydessä olleita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä päivisin kello 8 - 16 poliisin numeroon 050 313 73 91.

Lähde: Iltalehti

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010022311180184_uu.shtml