keskiviikko 23. tammikuuta 2008

ÄLYKÄÄPIÖTKIN ASIAAMME EDISTÄMÄSSÄ!



Netissä on jo viime vuoden helmikuusta asti ollut julkaistuna ja allekirjoitettavana nettiadressi puolueemme Suomen Kansan Sinivalkoiset (SKS) kieltämisestä muka rasistisena! Näin älykääpiötkin siis kantavat "kortensa kekoomme" Asiamme edistämiseksi! Tänään mm. Turun Sanomat (TS) antoi nettiadressin puuhastelijoille lisää tuulta purjeisiin (naurua kolmannella...):

Turun Sanomissa tänään olleen jutun Mäenpäätä vastaan kerättävästä adressista voi lukea täältä:
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-01-23,104:2:513187,1:0:0:0:0:0:

Julkaistu 23.1.2008 1:31:47

Mäenpään puoluetta vastaan nettiadressilla

Hanne Yli-Parkas

Turkulaisen kaupunginvaltuutetun Olavi Mäenpään puoluetta vastaan on perustettu adressi internetin adressit.com-palveluun. Nimilistan tavoitteena on valittaa oikeusministeriöön Mäenpään suunnitelmista rekisteröidä Suomen kansan sinivalkoiset -puolue uudelleen.

Kun adressiin on kertynyt tarpeeksi nimiä, listan perustaja Reijo Raunio lupaa toimittaa nimilistan oikeusministeri Tuija Braxille (vihr). Lopullisena tavoitteena on estää koko puolueen perustaminen.

Viime vuoden helmikuussa perustettu adressi on toistaiseksi kerännyt hieman yli viisikymmentä nimeä. Eniten nimiä on kertynyt tähän mennessä tiistaina.

- Jos SKS saa kerättyä kannattajakorttinsa ja hakee puolueeksi rekisteröintiä, on ainoa oikea toimintatapa se, että mahdollisimman moni valittaa asiasta oikeusministeriöön. Matti Vanhasen hallitusohjelmassakin on maininta, että tällaisten rasististen ääriliikkeiden toiminta pitäisi estää, Raunio selvittää nettisivulla hanketta. Turun Sanomat ei tavoittanut Rauniota tiistaina.


Mäenpää pitää hölynpölynä

Mäenpää kertoo kuulleensa nettiadressista. Hän pitää hanketta hölynpölynä.

- Olen myös surullisella ja vihaisellakin mielellä siitä, että isänmaallista aatetta yritetään näin sabotoida. Toimimme lakien, asetusten ja hyvien tapojen mukaisesti. Puolue on jo kertaalleen rekisteröity puolueeksi. Koska säännöt ja toimintatapamme eivät ole muuttuneet mihinkään, rekisteröidään puolue taatusti uudelleen, Mäenpää luottaa.

Hänen mukaansa adressin kerääjät itse asiassa helpottavat rekisteröintihanketta ja kannattajakorttien keruuta.

- Tähtäimessämme on edelleen kesä-heinäkuun vaihde. Työ on edennyt tasaisen tappavaan tahtiin.

Oikeusministeriö poisti Suomen kansan sinivalkoiset puoluerekisteristä viime keväänä. Puolue poistettiin rekisteristä, koska se ei saanut kansanedustajia kaksissa peräkkäisissä eduskuntavaaleissa.

Vuoden 2007 ja 2003 eduskuntavaaleissa vaille paikkoja jäivät myös Suomen työväenpuolue, Itsenäisyyspuolue, Liberaalit, Muutosvoimat Suomi, Köyhien asialla, Yhteisvastuu-puolue ja Suomen isänmaallinen kansanliike.

Takaisin rekisteriin puolueet voivat päästä, jos ne keräävät tuekseen 5 000 nimen kannattajakortit.

Ja tässä vielä suora hyperlinkki tuon älykääpiöiden onnettoman nettiadressin allekirjoittamiseksi, sikäli kun se aivan oikeasti jotakuta kiinnostaa:

SKS KIELLETTÄVÄ RASISTISENA !