keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

SUOMEN KANSALLISRINTAMAN (S.K.R.) ALKUPERÄINEN 44-KOHTAINEN PERIAATEOHJELMA

Olen monivaiheisen elämäni aikana taistellut monissa kansallismielisissä järjestöissä, sekä rekisteröitymättömissä, että rekisteröidyissä ja jopa kahdessa puolueessakin, mutta vain yhtä järjestöä olen ollut itse perustamassa ja johtamassa. Perustimme nimittäin Oulussa syntymäpäivänäni 22.03.1991 Suomen Kansallisrintama (SKR) -nimisen yhdistyksen, joka myöhemmin liitettiin Kansallis-Demokraattisen Puolueen (KDP) alaisuuteen.

Julkaisen tässä nyt alkuperäisenä Suomen Kansallisrintaman ensimmäisen periaateohjelman, joka vähäisin muutoksin oli voimassa aina siihen asti, kun SKR liitettiin KDP:n alaisuuteen. Nykyaikana ohjelmajulistuksen monet kohdat tuntuvat varmasti epärelevanteilta ja jopa aikaamme nähden huvittaviltakin, mutta kannattaa muistaa, että hyvin moni asiakokonaisuus oli vielä toisin vuonna 1991.


---------------------------------------------------------------------------


SUOMEN KANSALLISRINTAMAN PERIAATEOHJELMA 22.03.1991


Suomen Kansallisrintaman esikunta voi päätöksellään muuttaa näitä periaateohjelman kohtia. Lisäksi esikunta voi antaa omia erillisiä ohjeita ja ohjelmajulistuksia.


1. JÄSENVAATIMUKSET

Suomen Kansallisrintaman jäsenyys perustuu valaan. Jäsenten velvollisuus on kunnioittaa Suomen lakeja ja asetuksia, sekä Rintaman periaateohjelmaa ja esimiehiään Rintamassa. Jäsenten on oltava Suomen kansalaisia ja fyysisesti sekä psyykkisesti tarpeeksi kestäviä suorittamaan Rintamassa heille määrättävät tehtävät. Täysi-ikäisiltä miehiltä vaaditaan asepalveluksen suoritus, jollei sairaus ole esteenä sen suorittamiselle. Suomen Kansallisrintama voi myöntää poikkeuksia jäsenvaatimuksista.


2. SUOMEN JA SUOMALAIS-KANSALLISEN KULTTUURIN VAALIMINEN

Suomen Kansallisrintaman päämäärä on rakkaan sinivalkoisen isänmaamme vapauden, itsenäisyyden, riippumattomuuden ja koskemattomuuden turvaaminen sekä suomalais-kansallisen kulttuurin ja identiteetin säilyttäminen ja kansamme olemassaolon turvaaminen yhdentyvässä Euroopassa. Rintama toimii kansallisuusopin periaatteiden mukaisesti.


3. TODELLINEN KANSANVALTA JA LÄNSIMAINEN RAPPIODEMOKRATIA

Suomen Kansallisrintama vaatii todellista kansanvaltaa länsimaisen rappiodemokratian tilalle. Rintama taistelee maailmankatsomuksellisesti länsimaista rappiodemokratiaa, sen ohellla rehottavaa nykyistä vasemmistoradikalismia, sekä niiden seurannaisilmiöitä vastaan.


4. KANSALLISHENKISTEN YKSILÖIDEN YHDISTÄMINEN

Rintama haluaa yhdistää kansallishenkisesti ajattelevat ihmiset sosiaaliseen asemaan, ammattiin, sukupuoleen tai henkilön ikään katsomatta isänmaamme ja kansakuntamme edun ja hyvinvoinnin edellyttämään toimintaan koko kansamme parhaaksi ja kunniaksi.


5. LUONNONSUOJELU

Rintama vaatii ehdotonta ja tinkimätöntä luonnonsuojelua. Ihmiset ja ekologinen ympäristö on saatava elämään harmonisessa sopusoinnussa keskenänsä. Suomen kaunis ja suhteellisen puhdas luonto on kyettävä säilyttämään tuleville sukupolville. Teollisuutta on tarvittaessa kovin ottein vaadittava lopettamaan luontomme raiskaus. Ekokatastrofin välttämiseksi on luonnonsuojelulakeja tiukennettava tuntuvasti.


6. SUOMALAISTEN PERUSOIKEUKSIEN TURVAAMINEN

Rintama vaatii syntyperäisten suomalaisten perusoikeuksien turvaamista ja asettamista ulkomaalaisten edelle. Perustuslaissa on turvattava jokaiselle alkuperäiselle Suomen kansalaiselle oikeus työhön, inhimilliseen asuntoon, asianmukaiseen koulutukseen, ilmaiseen terveydenhuoltoon ja riittävään perustoimeentuloon.


7. SUOMALAISTEN PERUSTOIMEENTULO

Rintama vaatii, että kaikille syntyperäisille Suomen kansalaisille on taattava 3500 mk:n suuruinen perustoimeentulo. Peruseläkkeet ja päivärahat on pidettävä verovapaina.


8. VAPAA YRITYSTOIMINTA

Toimiva yhteiskunta perustuu vapaaseen yritteliäisyyteen. Pien- ja keskisuuria rityksiä on tarvittaessa tuettava yhteiskunnan taholta. Monopolit on murrettava.


9. YHTEISKUNTAA VAHINGOITTAVAT LAKOT

Yhteiskuntaa vahingoittavat lakot on voitava kieltää. Lakko-oikeutta on rajoitettava yhteiskunnallisesti merkittävillä ammattialoilla. Asiat tulisi voida selvittää puhumalla.


10. SOSIAALIPOLITIIKAN VÄÄRISTYMÄ

Sosiaalisesta holhousyhteiskunnasta on luovuttava ja korostettava yksilön omaa yritteliäisyyttä ja omien resurssien varaan rakentuvaa sosiaalista pärjäämistä. Sosiaalipummien tukeminen on lopetettava. Sosiaalilautakuntien byrokraattinen valta on saatettava järkevälle pohjalle.


11. SUURKAPITALISTIEN JA PANKKIEN RIISTOVALTA

Suurkapitalistien ja pankkien riistovalta on lopetettava. Monikansalliset suurkapitalistit on asetettava entistä tiukemman kontrollin alle. Suurkapitalistien virheitä ei saa maksattaa veronmaksajilla. Velkavaikeuksiin joutuneita yksityishenkilöitä on autettava ja tuettava yhteiskunnan taholta.


12. VEROPOLITIIKKA

Verotuksen painopistettä on siirrettävä suurituloisiin. Kakkein pienituloisimmat on vapautettava veroista kokonaan. Raskaasta tuloverotuksesta on siirryttävä entistä enemmän lisäarvoverotukseen; tällöin myös veronkierto vähenee huomattavasti. Verovaroin kustannettavien suurten kohteiden kyseessä ollessa on käytettävä kansanäänestystä.


13. VÄESTÖPOLITIIKKA

Kansamme väkiluku on saatava nousuun. Suurperheille eli vähintään neljän lapsen perheille on taattava täten verovapaus.


14. TERVE YHTEISKUNTAJÄRJESTYS JA VALLANKÄYTTÖ

Terveessä yhteiskunnassa tulee vallita tinkimätön kuri, järjestys ja oikeudenmukaisuus. Päätöksenteon on rakennuttava tehokkuuden ja järkevyyden periaatteille. Korruptiosta ja vallan väärinkäytöstä sekä byrokratiasta on tehtävä loppu. Valtion ja kuntien palveluja on kehitettävä joka suhteessa.


15. KRIMINAALIPOLITIIKKA

Rikoslaki ja rangaistukset on saatava järkevälle pohjalle ja rangaistusten täytäntöönpano toteutettava niin, ettei niistä aiheudu yhteiskunnalle ylimääräisiä taloudellisia tappioita. Ihmisten tuomitseminen liian hatarin perustein alioikeuksissa on lopetettava. Tuomareita tulee rangaista virheistään. Rikosten uhrien asemaa on parannettava.


16. PUOLUSTUSVOIMAT JA POLIISI, YHTEISKUNTARAUHA

Yhteiskuntarauhan ja järjestyksen säilymiseksi puolustusvoimien sekä poliisin määrärahoja on lisättävä tuntuvasti. Samalla on perustettava erikoispoliisi, joka ainoastaan tutkii valtion palveluksessa olevien erilaisten virkamiesten mahdollisia rikoksia. Etenkin talousrikosten tutkimiseen on panostettava entistä enemmän.


17. PUOLUETUKI JA POLIITTINEN LEHDISTÖTUKI

Puoluetuki ja poliittinen lehdistötuki on lakkautettava. Näin säästetään miljoonia markkoja veronmaksajien varoja.


18. POLIITTINEN SANANVAPAUS JA SENSUURI

Poliittinenn sananvapaus on taattava kaikissa julkisissa tiedotusvälineissä poliittiseen kantaan katsomatta. Tiedotusvälineitä on kiellettävä levittämästä tahallisesti väärää propagandaa. Valtaapitävien arvostelu on sallittava.


19. AMMATTIYHDISTYSLIIKE

Vasemmistoradikaalien johtaman ammittiyhdistysliikkeen tilalle on muodostettava ns. korporatiivinen ammattiyhdistysliike, jossa ovat edustettuina sekä työnantajat että työntekijät samassa liitossa.


20. PALKKA-ARMEIJA, SIVIILIPALVELUSONGELMA JA VAPAAEHTOINEN MAANPUOLUSTUSTYÖ

Suomessa tulee siirtyä palkka-armeijaan. Tällätavoin ratkeaa myös siviilipalvelusongelma. Myös naisia voidaan ottaa töihin palkka-armeijaan. Varat palkka-armeijan ylläpitoon saadaan mm. myymällä turvallisuuspalveluja yrityksille ja yhteisöille. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä on edistettävä ja tuettava yhteiskunnan taholta.


21. USKONTOKUNNAT JA USKONLAHKOT

Ihmisten pettäminen erilaisten hämäräperäisten uskontokuntien ja uskonlahkojen avulla on kiellettävä lakisääteisesti.


22. ABORTIT

Abortit on kiellettävä terveiltä naisilta, jollei kysymyksessä ole rikostapaus kuten esimerkiksi raiskaus.


23. EUTHANASIA ELI ARMOKUOLEMA

Euthanasia eli armokuolema on sallittava, jos potilas on parantumattomasti sairas.


24. GEENIPOLITIIKKA

Vakavia perinnöllisiä sairauksia sairastavilta kansalaisilta on suvunjatkaminen kiellettävä. Geenipoliittisesti on pyrittävä välttämään ns. sisäsiittoisuutta.


25. AIDS-ONGELMA

AIDS:in sekä muiden yhtä vaarallisten ja tarttuvien tautien kantajat on eristettävä normaaliyhteiskunnasta.


26. HOMOSEKSUALISMI

Vasemmistolaisten homoseksualistien järjestöjen toiminta on kiellettävä. Homoseksualistien julkista esiintymistä on pyrittävä rajoittamaan. Homoseksualismi on luonnoton ja sairas seksuaalisuuden muoto, joka on tuomittava.


27. MUUKALAISPOLITIIKKA JA SUOMEN KANSALAISUUSKRITEERIT

Pakolaisten, siirtolaisten ja muiden muukalaisten järjestelmällinen maahantuonti on kiellettävä, poikkeuksena Suomen sukulaiskansat. Suomen kansalaisuuskriteerejä on kiristettävä tuntuvasti, muutoin muukalaiset valtaavat rakkaan sinivalkoisen isänmaamme.


28. ELÄINSUOJELU JA ELÄINKOKEET

Eläinsuojeluun on kiinnitettävä enemmän huomiota. Eläinkokeet on kiellettävä. Koe-eläinten tilalla on käytettävä vapaaehtoisia ihmisiä.


29. EY:N SIJASTA POHJOLAN LIITTO

EY:n ja Brysselin pakkohallinnon sijaan on muodostettava pohjoismainen liitto eli ns. Pohjolan Liitto. Lisäksi on kehitettävä talousyhteistyötä Venäjän kanssa.


30. KARJALA-KYSYMYS

Karjala, joka on Suomelta vääryydellä viety, on palautettava Suomelle takaisin. Venäjän on korvattava ja maksettava takaisin ainakin osa Suomen turhaan maksamista raskaista sotakorvauksista.


31. ENERGIAPOLITIIKKA, ENERGIANSÄÄSTÖ JA YDINVOIMA

Energiapolitiikassa on panostettava ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin. Energiansäästöä on tehostettava niin paljon, että hengenvaarallisesta fissiomenetelmällä tuotetusta ydinvoimasta on voitava luopua kokonaan.


32. MAATALOUSPOLITIIKKA

Maataloudessa on tuettava erityisesti pienviljelijöitä. Myös biodynaamista viljelyä on tuettava. Maidon ja lihan tuottajahintoja on nostettava.


33. UUSJAKO, VALTION MAITA YKSITYISILLE

Suomessa on toteutettava ns. uusjako, jossa valtion maita luovutetaan hakemuksen perusteella yksityisille henkilöille, joilla ei ole maaomaisuutta. Samalla uusjaon alaiset maat alistettaisiin kymmenen vuoden myyntikieltoon keinottelun välttämiseksi.


34. HALLINTOPOLITIIKKA, VAHVA HALLINTO JA POIKKEUSOLOT

Vahva ja tehokas yhteiskunta tarvitsee vahvan ja järkevän hallinnon. Poikkeusoloissa on uskallettava turvautua koviin otteisiin tilanteen pikaiseksi normalisoimiseksi. Vahva ja valistunut yksinvaltias on parempi kuin heikko rappiodemokratia.


35. NUORISOPOLITIIKKA JA ONGELMANUORET

Nuoriso on kansakuntamme kasvava toivo. Sitä on tuettava ja varhaisista ikävuosista lähtien. Ongelmanuoret on tehokkaasti johdateltava sosiaalisiksi yksilöiksi; erityisesti lisääntyvään huumeongelmaan on löydettävä pysyvä ratkaisu. Psyykkisesti häiriintyneitä nuoria on autettava selviämään osaksi normaalia, toimivaa yhteiskuntaa.

36. URHEILUELÄMÄ

Terve sielu viihtyy terveessä ruumiissa. Länsimainen rappiokulttuuri tuhoaa ihmisen fysiikan ja sitä myötä psyyken. Urheiluun ja fyysisiin suorituksiin on kiinnitettävä huomiota jo lapsuudesta lähtien. Urheilullisille yhdistyksille on myönnettävä enemmän valtionapuja. Koululaiset on velvoitettava harjoittamaan urheilua vapaa-aikanaan.


37. KANSAINVÄLINEN POLITIIKKA JA YHTEISTYÖ

Suomen Kansallisrintama harjoittaa kansainvälisellä tasolla eri kansojen ja rotujen rauhanomaiseen rinnakkaineloon perustuvaa politiikkaa. Jokainen kansakunta huolehtii itse omista asioistaan kansallisuusopin mukaisesti. Taloudellista ja kulttuuripoliittista yhteistyötä on tietysti harjoitettava.


38. KULTTUURIPOLIITTINEN TUKI

Suomen kulttuuripolitiikassa on yhteiskunnan annettava tukea nimenomaan suomalaiskansallisen kulttuuritoiminnan kehittämiseen. Kulttuuripoliittista tukea ei saa ohjata piilopoliittisille järjestöille.


39. KANSALLISET VÄHEMMISTÖT

Suomen kansallisten ja rodullisten vähemmistöryhmien oikeuksia ei saa polkea. Heidän tulee saada elää tasavertaisina muihin ryhmiin nähden. Tämä ei koske tietystikään ulkomaalaisia ryhmiä ja vähemmistöjä.


40. KOTIEN TURVALLISUUS

Ihmisten omaisuuden ja hengen turvaamiseksi on levottomilla asuinalueilla perustettava kodinturvajoukkoja, joiden palkan maksaa valtio. Kodinturvaajat voivat olla sivu- tai päätoimisia työntekijöitä.


41. TERVEYDENHUOLTO

Terveydenhuollossa on pidettävä kiinni peruspalvelujen maksuttomuudesta. Vammaishuollossa on luovuttava kalliista laitosyksiköistä. Vaarallisten psykiatristen potilaiden hoitoon erikoistuneet laitosyksiköt on säilytettävä.


42. ASUNTO-ONGELMAT

Asunnottomuuden pikaiseksi poistamiseksi on kunnallista vuokra-asuntotuotantoa lisättävä tuntuvasti. Keinotteluosakkeet on saatettava pakkovuokrauksen piiriin. Vuokrien suuruuksille on määrättävä neliökohtaiset ylärajat.


43. TYÖTTÖMYYDEN HOITO

Työttömyys on poistettava järjestämällä töitä valtion taholta. Työttömiä on sijoitettava luonnonsuojeluun, kodinturvajoukkoihin, metsäteollisuuteen, palkka-armeijaan, vammaishuoltoon, valtion rakennustöihin jne.


44. MAAPALLON KESTÄVÄ KEHITYS JA LUONNON KANTOKYKY

Koko maapallon tulevaisuus rakentuu kestävän kehityksen ja tehokkaan sekä järkevän yhteiskuntapolitiikan varaan. Maapallon ekologista kantokykyä ei saa ylittää. Yhteiskunnallisia ja ekologisia päätöksiä tehtäessä on niiden pitkäaikaisvaikutukset otettava huomioon. Maapallo ei kestä nykyisenlaista luonnon raiskausta ja luonnonvarojen tuhlausta. Maapallolla elää liikaa ihmisiä. Väestönkasvu on pysäytettävä heti. Valitettavasti tämä tarkoittaa kehitysavun lopettamista ja kehitysmaiden jättämistä oman onnensa nojaan.


SUOMEN KANSALLISRINTAMA / Oulun Komentokeskus / K. M. Aalto


- AJAT MUUTTUVAT JA IHMISET NIIDEN MUKANA -