maanantai 27. lokakuuta 2008

SUURET KIITOKSET - JOKAINEN ÄÄNI ON ARVOKAS!



Aluksi suurimmat kiitokset äänestäjille ja voitontäyteisimmät onnittelut Turkuun kansallisen heräämisemme esitaistelijalle Olavi Mäenpäälle hyvästä vaalituloksesta! Olavi oli jälleen ääniharava saaden 4:nneksi eniten ääniä (henkilökohtaisesti 1722 ääntä)!

Ajatella, että Oulussa perussuomalainen nuorukainen Olli Immonen (22-v.), joka ikänsä puolesta sopisi sekä minulle, että mm. Olaville ja Arille omaksi pojaksi meni läpi kertaheitolla valtuustoon! Onnea ja menestystä hänellekin tulevalle valtuustokaudelle!

Yhteislista Suomen Kansan Sinivalkoiset ei ollut kuitenkaan Oulussakaan mikään peränpitäjä, vaan taakse jäi 25 äänellä KTP, joka kaiken lisäksi on rekisteröity puolue ja minulle tuntemattomampi valitsijayhdistys Dimitrios Mizaras 27 äänellä. SKS:n kokonaissaalis oli 50 ääntä, joka on lähes puolet enemmän kuin vuoden 2004 kuntavaaleissa, joissa se oli 26 ääntä.

Eduskuntavaaleissa 2007 Oulun kaupunkikohtainen tulos oli 56 ääntä tietysti minulle, koska olin ainoa ehdokas. Välillä tuntuu, että tulos junnaa täällä Oulussa paikoillaan -ja niinhän se todellisuudessa junnaakin niin kauan,kunnes saamme päteviä joukkoja katutyöhön!

Mutta ei siinäkään asiassa tarvita kuin yksi päivä, kun kaikki muuttuu!

Kampanjaan sinänsä emme uhranneet todellakaan yhtä ainuttakaan euroa, emmekä saaneet mitään lahjoituksia, puolue -ja lehdistötuista tietysti nyt puhumattakaan. Näissä olosuhteissakin kykenimme kuitenkin levittämään sanaa, esim. puhelimien saldot soiteltiin loppuun kertoessamme tuttaville äänestysnumeroitamme, siltikään läheskään kaikki eivät vaivautuneet uurnille -se on ihan tyypillistä syrjäytyneille.

Meillä Oulussa ei ollut tarpeeksi resursseja edes julkisiin isoihin vaalimainoksiin, eikä äänestyskoppeihin Oulun kävelykadulla rotuaarilla. Käytössämme ei myöskään ollut edes moottoriajoneuvoa vaikeakulkuisimpien (esim. oma äitini) auttamiseksi äänestyspaikoille. Ja niin monet läheiset tuttavat ja varsinkin sukulaiset jäivät yksinkertaisesti kotiin nukkumaan.

Internetillä ei näyttänyt olevan suurtakaan vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen, monilla ikäisilläni Oululaisilla ei ole edes internet-yhteyttä, täällä mennään todellakin ATK-asiassa Etelä-Suomea jäljessä.

Koska olimme nyt mukana yhteislistana emmekä puolueena, myös median kohtelu oli sen mukaista, eli ei mitään radioaikoja, eikä lehtihaastatteluja, paitsi se yksi Kalevan viikkoliite, jossa haastateltiin Oulun nuoria ehdokkaita mukana myös meidän ehdokkaamme.

Tästä on väsymättömästi ja uutta voimaa saaden hyvä jatkaa. Kysyin puolileikilläni kavereiltani, olisivatko he valmiita aloittamaan korttikamppanjan puolueeksi rekisteröintiä varten uudestaan ja ihmetytti itseänikin, kun he olivat enemmän kuin innoissaan!

Muistakaa, että minä ja Olavi olemme eläneet ja omin silmin nähneet mm. SMP:n nousun ja tuhon ja muistamme jo SMP:n ajoilta kuinka protestiäänestäjien turvin voitettujen vaalien tuoma hetkellinen menestys ja huuma vuosien saatossa kyllä sammuu!

Suuret kiitokset kaikille isänmaan puolesta SKS-kansanliikkeen kautta isänmaanrakkauden uhrialttarille äänensä luovuttaneille. Jokainen ääni on arvokas. Sinivalkoinen kansamme ja isänmaamme ei ole unohtava Teitä milloinkaan!

- ME EMME ANTAUDU MILLOINKAAN! -