lauantai 11. joulukuuta 2010

SINIVALKOINEN VAPAUS - EDUSKUNTAVAALIOHJELMA 2011 - 20 TEESIÄ © Kai Mikael Aalto


Tämä on alustava ja periaatteellinen eduskuntavaaliohjelmani, joka muodostuu jo SKS-kansanliikkeen aikoina luomastani Sinivalkoisen Vapauden 10:stä perusteesistä lisättynä vielä 10 relevantimpaa teesiä ajatellen nimenomaan tulevia eduskuntavaaleja. Tarkempia ja yksityikohtaisempia tietoja suhtautumisestani eri asiakysymyksiin saa tietysti mm. selailemalla blogejani.


Kannattaa muistaa myös se, että katson kansanedustajankin korkeimman velvollisuuden äänestäjiään kohtaan olevan nimenomaan omien äänestäjiensä tinkimättömän tahdon toteuttamisen riippumattomasti ja vapaana puoluevallan ohjauksesta tai mistään rajoittavista etupiireistä tai painostusryhmistä.


Sinivalkoinen vapaus ei ole niinkään relevantti olemassa oleva agenda, vaan se on ennenkaikkea ihanteellinen tavoite ja päämäärä, johon päästään kovalla työllä ja taistelulla, jopa tarvittavia uhrauksia tehden ja taistelussa tappioita kärsien. Siksi hallittu fanaattisuuskin on tarpeen, jotta vihollinen on lopulta ymmärtävä, että meitä ei voi murskata kuin marssimalla kuolleitten ruumiittemme ylitse!


SINIVALKOINEN SUOMI ON:

1. Vapaa kaikkinaisesta EU:n riistovallasta, sekä EU:n aiheuttamista niin välittömistä kuin välillisistäkin, kansantalouttamme vakavasti vahingoittavista, talouspoliittisista velvoitteista. 

2. Vapaa Islamin orjuudesta ja rikoksista, sekä rikosten keskiaikaisista tuomioista (kunniamurhat,lapsiavioliitot,halal-teurastus,kivitystuomiot jne.)

3. Vapaa hallitsemattoman globalisaation aiheuttamista ongelmista (vieraiden kulttuurien invaasio, rasismi, kansainvälinen rikollisuus, oman köyhälistömme sortaminen)

4. Vapaa kunnioittamaan hyvinvointimme rakentaneita vanhuksiamme, sekä isänmaamme marttyyreja, jotka lunastivat kansamme itsenäisyyden verellä, sekä kansallisen yhteisvastuun hengessä tukemaan yhä elossa olevia veteraanejamme ja heidän lähiomaisiaan.

5. Vapaa keinotekoisesta luokka- ja rotuvihasta.

6. Vapaa mielipide- ja mediakontrollista, sekä sanan ja mielipiteen ilmaisemisen oikeuden rajoittamisesta tai tukahduttamisesta.

7. Vapaa luonnonraiskauksesta ja eläinrääkkäyksestä.

8. Vapaa rahanvallasta, velkavankeudesta ja riistokapitalismista.

9. Vapaa sotilasliittoutumista (NATO).

10. Vapaa korruptiosta, byrokratiasta sekä kaikkinaisesta hallinto- ja virkakoneiston sekä oligarkisten monopolien, konsernien, kartellien ja muiden auktoriteettien mielivallasta ja väärinkäytöksistä.


11. Vapaa järjestämään ehdoitta sitovia kansanäänestyksiä kansalaisten terveyden, elämänlaadun, yhteiskuntarauhan, tärkeiden kulttuuristen, hengellisten ja yhteiskuntapoliittisten vakaumusten ja huomattavien veropoliittisten kohteiden kyseessä ollessa.

12. Vapaa yhteiskunnan jakamisesta hallitsevan luokan taholta eri kansanluokkiin henkilöiden yhteiskunnallisen tuottavuuden mukaan ja vapaa tunnustamaan syrjäytyneiden, vammaisten, sairaiden, eläkeläisten, vankien, mielenterveyskuntoutujien, pitkäaikaistyöttömien, velkaantuneiden ja muiden kulutusyhteiskuntamme oravanrattaisiin alistettujen yksilöiden ihmisarvo, sekä täysiarvoisuus ja -valtaisuus yhteiskunnassamme, ja vapaa lopettamaan näiden syrjäytettyjen, alistettujen ja hädänalaisten kansankerrosten kaikkinainen riistäminen.

13. Vapaa yhteiskunnan perusrakenteita jäytävästä ja hallitsevan luokan taitamattomuudesta johtuvasta asunnottomuudesta. Asunto on yhteiskunnan peruspalvelu, joka on taattava jokaiselle yhteiskunnan jäsenelle henkilöön katsomatta.

14. Vapaa hallitsevan luokan taitamattomuudesta johtuvasta ja toisaalta sen taholta tahallaan ylläpidetystä vaikeasta työttömyydestä päästämällä työkyvyttömät työttömät reilusti eläkkeelle ja järjestämällä tarpeeksi houkuttelevia työpaikkoja julkiselta sektorilta ja rationalisoimalla muutenkin työvoimapolitiikkaa.

15. Vapaa homoseksualistien lietsomasta vääristyneen seksuaalisuuden ihannoimisesta (seksismi, homoseksualismi, pedofilia) mm. asettamalla oikeustuomiot tarpeeksi ankariksi rikosten tosiasialliseen vakavuuteen nähden.

16. Vapaa väärämielisen ja vääristyneen maahanmuuttopolitiikan aiheuttamista kärsimyksistä omaa unohdettua ja hädänalaista kansaamme kohtaan.

17. Vapaa ns. "pakkoruotsista" tai ainakin vapaa järjestämään ehdoitta manipuloimaton, sitova kansanäänestys asiasta.

18. Vapaa arvostamaan ja kunnioittamaan, yhteiskunnan ikiaikaisia perusrakenteita, kuten terveelle pohjalle rakentuneita perheitä, koteja, sekä näiden terveiden kotien äitejä, kuin myös yh-äitejä, ja huolehtimaan rakkaudella kaikkien lasten terveestä kehityksestä ja hyvinvoinnista, sekä puolustamaan ja suojelemaan rakkaudella kaikkia naisia ja edistämään kaikkien naisten tervehenkistä ja täysivaltaista kohtelua yhteiskunnassamme.

19. Vapaa tervehdyttämään arvokonservatiivisesti ja ryhdikkäästi, sekä niin psyykkisesti kuin fyysisestikin, nykyinen, väärinkäytettyjen liberaalien arvojen myötä rappioitunut kansan- ja ruumiinkulttuurimme.

20. Vapaa vaalimaan omaa, ainoalaatuista, suomalais-kansallista kulttuuriamme, kieltämme, tapojamme ja muita perinteitämme, sekä historiallisia saavutuksiamme, ilman, että ketään maamme kansalaista terveen isänmaanrakkauden tai raikkaan kansallismielisyyden vuoksi leimataan ei-toivotuksi toisinajattelijaksi, rasistiksi tai jopa natsiksi.









SINIVALKOINEN ISÄNMAA KUTSUU SINUA TERVEESEEN TAISTELUUN KANSAMME PELASTAMISEKSI!

JOKAINEN TAISTELIJA ON ARVOKAS !




Oulussa 11.12.2010

Kai Mikael Aalto