keskiviikko 23. syyskuuta 2009

SKS - UNOHDETUN KANSAN NYRKKI!

Tällä nyrkillä ei ole mitään tekemistä perverssien perussuomalaisten ja heidän sairaiden fistausfantasioidensa kanssa, vaan tämä on unohdetun kansan nyrkki, joka nousee vaatimaan totuuden ja rakkauden hengessä oikeutta!



SKS-kansanliike on jo alusta alkaen muodostunut oman kansamme tavallisista suomalaisista ihmisistä. Ja tällaisia tavallisia, kansan itsensä näköisiä ihmisiä me myös tahdomme vaalit toisiensa jälkeen asettaa ehdolle, kansan itsensä äänestettäviksi. Monivaiheisen elämänsä aikana karaistuneet SKS:läiset tuntevat seismografin tarkkuudella kansamme sielut, sydämet ja mietteet, joten voimme suoraselkäisesti sanoa ääneen ne asiat, joita kansan syvät rivit vasta uskaltavat ajatella.

Tunnustamme toki lähtökohtamme unohdetun, köyhän ja vähävaraisen kansanosan syvistä riveistä, mutta ennenkaikkea pyrimme edustamaan rehtiä läpileikkausta kokonaisesta Suomen kansasta tohtorista siivoojaan, toimitusjohtajasta eläkeläiseen, uskovaisesta pakanaan, julkkiksista syrjäytyneisiin.

Aitona kansallismielisenä liikkeenä ylitämme koko vanhan oikeisto-vasemmisto-akselin, emmekä koskaan torju kannattajiamme akselin kummaltakaan puolelta. Ennenkaikkea tahdomme muodostaa voimakkaan, yhteisen ja yhtenäisen kansallismielisen rintaman väärämielistä globalisaatiota, maahanmuuttopolitiikkaa ja alkuperäistä kulttuuriamme tuhoavaa multikulttuurin ihannoimista vastaan. Minulle henkilökohtaisesti se tosiasia, että olemme kristitty pohjoismaa, merkitsee hyvin paljon.

Sinivalkoinen kansamme tuntee meidät ryhdikkäinä, suoraselkäisinä, rehellisinä ja ennenkaikkea lahjomattomina arkipäivän likaisessa politiikassa ryvettymättöminä isänmaansuojelijoina. Meidän ei tarvitse kuin edes vilkaista nykyistäkin aivan hallitustason politiikkaamme vaalilahjussotkuineen ja voimme tuntea suorastaan oksennuksen kaltaisen ryöpsähdyksen pääsevän suustamme! SKS ei koskaan alentuisi tällaiseen poliittiseen peliin, pelleilyyn ja piilotteluun tai suoranaiseen valehteluun.

SKS:n pätevät , mutta valitettavasti sekä vastustajien -että valtapuolueiden taholta voimakkaasti mustamaalatut edustajat eri vaaleissa edustavat rohkeaa, pelotonta, järjestelmää kovin ottein arvostelevaa esiintymistapaa sekä kärkevää ja särmikästä verbaliikkaa, joka ei voi jäädä tavalliselta liirum-laarum pöpötyksiin tottuneelta ja läpeensä kyllästyneeltä äänestäjältä huomioimatta.

Me emme myöskään tuijota vainoharhaisesti kannattajiemme ja jäseniemme menneisyyteen. Uskallamme tarpeen vaatiessa kyllä tuoda menneisyytemme virheet ja erehdykset esille -jokainen älykäs kyllä sieltä oppii varmasti läksynsä. Tärkeintä on nostaa pää ylös ja katsoa suoraan eteenpäin ja tulevaisuuteen! -Voit olla ehkä tappanut menneisyydessäsi kymmeniä, mutta historia tulee muistamaan sinut miljoonien suojelemisesta ja pelastamisesta!

Akateemiset teekerhot, joissa samoja asiakokonaisuuksia vatvotaan jopa verbaalikikkailun keinoin samoilla, tiettyjen hikisten kirjoittajien ylikansoittamilla yksillä ja samoilla foorumeilla tai pienissä kokoontumisissa tee- ja kahvikupposten äärellä, eivät kuulu poliittiseen agendaamme. Isänmaan asialla on kiire, joten emme voi antaa kipinän tukahtua turhaan jahkailuun. Miettimisten ja pohdintojen aika on ollut ja mennyt - nyt taistellaan tai kaadutaan!

Perussuomalaiset vanhoja puolueita myötäilevinä -aina jopa 1998 solmittua kaikkia eduskuntapuoleita sitovaa rasismin vastaista sopimusta myöten eivät voi vastata lähiöiden armeijoiden tarpeisiin! SKS on kieltäytynyt ehdottomasti valehtelemasta tälle kansalle koskaan, eikä tule milloinkaan allekirjoittamaan tuollaista kansan tahdon vastaista sopimusta!

SKS-kansanliike antaa aivan varmasti sisältöä ja järkevää tekemistä kaikille sellaisille, jotka edes jaksavat sitä etsiä elämäänsä. Ennenkaikkea tahdomme olla tukemassa kansamme nousevaa nuorisoa, koska me tiedämme ja tunnemme nykyisen nuorisomme ongelmat, emmekä kavahdu edes vaikeidenkaan asioiden edessä! Toki me kansallisen yhteisvastuun ja reilun pelin hengessä vaadimme muutosta haluavalta henkilöltä itseltäänkin rehellistä, ryhdikästä ja todellista omaa tahtoa ja valmiutta muutoksentekoon.

Tietysti, nyt pinnalla olevaa tervettä maahanmuuttokritiikkiä vähättelemättä, lisäksi yksi viime vuosina yhä merkittävämmäksi noussut yhteiskuntapoliittinen, ihmisten jokapäiväiseen ympäristöön liittyvä asia, nimittäin eläinsuojelutyö, pyhittää SKS-kansanliikkeemme, etenkin nousevan kansallisen nuorisomme silmissä kaikkien nykyajallemme tyypillisten sokaisevaan pyrkyryyteen ja uusröyhkeyteen turvautuvien puolueiden yläpuolelle!

SKS-kansanliike on ainoa poliittisena puolueenakin aikaisemmin tunnettu järjestö Suomessa, joka on todellakin aivan aidosti kiinnittänyt huomion ihmisen mielivaltaan rakasta luomakuntaamme kohtaan, ja jonka periaateohjelmaan on kirjattu eläinsuojelutyön tärkeys ja arvostaminen ja joka vielä tämän lisäksi vaatii eläinsuojelun etiikkaa pakolliseksi oppiaineeksi peruskouluun. Monet jäsenistämme ja kannattajistamme ovat ehkä arkipäivässä näkymättömiä, mutta ennenkaikkea aktiivisia vapaaehtoisen eläinsuojelutyön tekijöitä.

Tämän lisäksi poliittiseen agendaamme kuuluvat mm. lastensuojelu, vapaaehtoinen mielenterveys-, päihde- ja huumetyö, vapaaehtoinen vanhusten ja veteraanien auttaminen sekä isänmaansuojelun kannalta merkittävä vapaaehtoinen maanpuolustustoiminta. Näille kaikille asioille on toki olemassa omat järjestönsä, mutta kun ajatellaan SKS-kansanliikkeemme merkitystä poliittisena etujärjestönä, ymmärrämme, että edellämainitut yhteisöt tarvitsevat toki meidänkin suoraselkäisen tukemme.

Isänmaa ei ole unohtava meitä milloinkaan!