torstai 8. toukokuuta 2008

PERUSSUOMALAISET HYLJEKSIVÄT - KANSA RAKASTAA !

,
Koko SKS:n historian ja poliittisen olemassaolon aikana Perussuomalaiset muka-isänmaallisena puolueena ovat vastustaneet ja pyrkineet kaikin tavoin mustamaalaamaan ja hankaloittamaan Sinivalkoisten (SKS) toimintaa. Perussuomalaiset olisivat luonnollinen vaaliliittokumppani, mutta viimeistään puheenjohtaja Soinin mahtikäskyllä on tähänmennessä aina murskattu jo piiritasollakin sovitut vaaliliittosuunnitelmat.

Vaikka Perussuomalaiset hyljeksivätkin näin tökeröllä tavalla kansanliikettämme, ei sillä näytä olevan mitään vaikutusta kansan itsensä rakkauteen SKS:ää kohtaan -päinvastoin! Hyljeksimällä suoraselkäistä, rehellistä, ryhdikästä ja 100%:sti aitoa kansallismielistä ja isänmaallista sinivalkoista kansanliikettämme, tulee SKS saamaan jatkossakin varmasti unohdetun ja vähäosaisen kansan varauksettoman tuen ja rakkauden taaksensa.

Piristysruiske SKS:n imagolle kohdattiin Kansallisena veteraanipäivänä 27.04.2008, kun Soinilaisten halveksima puheenjohtajamme Olavi Mäenpää pyydettiin juhlapuhujaksi Kansallisen veteraanipäivän alueelliseen juhlatilaisuuteen Askaisten Mannerheim-ristin ritarien ritaripuistossa! Tästä uutinen alla.


KANSALLISEN VETERAANIPÄIVÄN ALUEELLINEN JUHLA ASKAISTEN MANNERHEIM-RISTIN
RITARIEN RITARIPUISTOSSA 27.4.2008 :


Tilaisuus alkoi klo.10 juhlajumalanpalveluksella Askaisten kirkossa.
Jumalanpalveluksen jälkeen suoritettiin seppeleen lasku sankarihaudoilla.

Seppeleenlaskun jälkeen kunniavieraina olleet sotaveteraanit, kutsuvieraat ja muu juhlayleisö siirtyi ratsukkojen johtamana ritaripuistoon.
Siellä juhlayleisö veisasi aluksi virren 577; 3,9.

Sitten vuorossa oli seppeleenlasku ritaripuiston muistomerkille. Koskettavan juhlapuheen piti Sinivalkoisten puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu OLAVI MÄENPÄÄ.

Ritaripuiston juhlatilaisuuden jälkeen juhlayleisö siirtyi juhlalounaalle läheiseen Askaisten kouluun.

Uutinen ja lisää kuvamateriaalia on tarkasteltavissa SKS:n virallisella kotisivulla UUTISET-linkistä:

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/