perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kohti Brysseliä !


Olen näissä EU-vaaleissa Sinivalkoinen Rintama r.p:n ehdokkaana. Olen nyt toista kertaa mukana EU-vaaleissa, ensimmäisen kerran olin vuonna 2004 ja silloisen puoleemme nimi oli Suomen Kansan Sinivalkoiset (SKS).

Sain tuolloin 268 ääntä ja menestymiseni omassa ryhmässämme oli neljäs sija kahdeksasta ehdokkaasta, eli sangen keskinkertaista. Myöskään vertausluvun mukaisessa järjestyksessä kaikkien vaalissa olleiden ehdokkaiden suhteen en ollut suinkaan peränpitäjä.

Alunperin olin kaavaillut näistä EU-vaaleista poliittisen urani jäähyväisvaaleja, mutta Puheenjohtajamme Olavi Mäenpää sai minut vielä houkuteltua mukaan vuoden 2015 Eduskuntavaaleihin, joten taistelu ei vielä minun kohdaltani pääty tähänkään.

Olen ollut mukana monissa eri vaaleissa, mutta aina kansallismielisenä ehdokkaana. Kaikki vaalini olen käynyt periaatteessa 0 euron budjetilla !

Tämä takaakin sen, että nautin joka vaaleissa, vaikka en tulekaan valituksi, koska joka vaaleissa jää valitsematta myös heitä, jotka pyrkyrimäisesti ovat sijoittaneet esim. 10 000 euroa vaalikampanjaansa, ja jäävät silti "rannalle".

En ole vahingoniloinen, mutta tunnen suurta oikeudenmukaisuuden tunnetta, kun suuren rahan avulla henkseleitään paukuttelevat pyrkyritkään eivät tule valituksi.

Tässä kaikki Sinivalkoisen Rintaman eli SVR:n eurovaaliehdokkaat näissä vaaleissa. Listassa on äänestysnumero, nimi, arvo/ammatti ja asuinpaikka, ja äänestysalueena on tietysti koko Suomi.

127  Aalto, Kai, sähköasentaja, evankelista Oulu

128  Alajoki, Heimo, autonkuljettaja Punkalaidun

129  Lehto, Esa, linja-autonkuljettaja Parikkala

130  Leipävuori, Raimo, muurari Tampere

131  Palosaari, Anu, yrittäjä, opiskelija Tampere


Jos jostakin, meille ihmisille käsittämättömästä, syystä haluatte äänestää jotakin muuta kuin SVR:n ehdokasta
näissä EU-vaaleissa, niin kaikki Suomen 251 EU-vaaliehdokasta löytyy esim. tästä YLE:n linkistä:

http://yle.fi/uutiset/keskimaarainen_eurovaaliehdokas_45-vuotias_helsinkilainen__tassa_kaikki_pyrkijat/7192569

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vitun pelle