tiistai 29. heinäkuuta 2014

Suurimmat kiitokseni kaikille rakkaille äänestäjilleni !

Sain näissä EU-vaaleissa 258 ääntä (tarkistuslaskennan jälkeen), eli muutaman vähemmän kuin viimeksi ollessani ehdolla EU-vaaleissa v. 2004. Tästä ei ole kuin kaksi suuntaa: eteenpäin ja ylöspäin. Olkoon Voima kanssamme!

 Jokainen äänestäjä, joka näissä vaaleissa äänesti minua, teki sen henkilökohtaisen valinnan ja rakkauden perusteella, varmasti tietäen, ettei minulla lähtökohtaisestikaan 0 euron budjetilla ja mediapimennossa ole mitään mahdollisuuksia läpimenoon. Yksikään minulle näissä vaaleissa annettu ääni ei ollut mitenkään turha, vaan se oli näyttö siitä, että on olemassa myös ihmisiä, jotka eivät äänestä vääristyneitten valtamedian arvojen mukaan, vaan ennenkaikkea itsenäisen ajatusmaailman ja oman henkilökohtaisen tahdon mukaan.

Vaalitulokseni ei ole mitenkään huono, vaan kun tarkastelee vaalitulostani oikeiden linssien läpi huomamme, että sain omassa viitekehysryhmässäni, SVR:ssä toiseksi eniten ääniä, vpj. Anu Palosaaren viedessä ykköstilan. Monet muut pienpuolueiden ehdokkaat, jopa kärkiehdokkaina pidetyt, esimerkiksi M11:sta ja ITSP:stä saivat myös huomattavan vähän ääniä. Kohdallani kannattaa muistaa sekin, että 0 euron budjetilla ja rahan puutteen vuoksi medianäkyvyyteni oli näissä vaaleissa pyöreä nolla.

Suurimmat kiitokseni vielä kaikille rohkeille ja pelottomille äänestäjilleni! Te uskalsitte nousta hallitsevan luokan ja eliitin kansansortopolittiikkaa vastaan ja ilmaista unohdetun kansan vankkumattoman tahdon näissä EU-vaaleissa. Te uskalsitte vielä puolustaa sinivalkoista kansaamme EU:n riistovaltaa vastaan! Te uskalsitte kaiken totuuden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden nimessä käydä vaaliuurnille ja omilla aivoillanne ajatellen kirjoittaa äänestyslappuihin oikeat numerot.

Muistakaa, että isänmaa ei ole unohtava teitä milloinkaan!

Ei kommentteja: