keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Perussuomalaiset yhteisrintamassa homojen puolesta!

Homoseksualismin kriminalisointi nousi esille Suomen aloitteesta Parlamenttien välisen liiton IPU:n yleiskokouksessa Ugandan pääkaupungissa Kampalassa viime viikolla.

Suomen IPU-ryhmää johtaa perussuomalaisten kansanedustaja Maria Lohela, joka oli nostanut aiheen esille länsimaiden geopoliittisen ryhmän ensimmäisessä kokouksessa, ei vain Ugandan vaan koko maailman globaalina ongelmana.

Koko IS:n uutinen on luettavissa tästä linkistä:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/perussuomalainen-puolusti-seksuaalivahemmistoja-ugandassa/art-1288461191163.html


OLEN HOMOKRIITTINEN, EN VASTUSTA HOMOJA, MUTTA ARVOSTELEN HOMOSEKSUALISMIA!

Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.

Se on tietysti vakavassa ristiriidassa peruskristillistä etiikkaani vastaan, joten tervehenkinen homokriittisyyteni on siltä osin kristilliseen vakaumukseen perustuvaa, ei kuitenkaan missään tapauksessa rasistista, mutta yhtälailla ne silmiinpistävät havainnot raunioituneista ihmiselämistä, joita jo yli neljän vuosikymmenen ajan olen voinut olla todistamassa ihan kaupunkilaisesta tuttavapiiristänikin, eivät voi olla ravistelematta minua yhä uudelleen hereille ja tuntemaan piston sydämessäni; olemme osasyyllisiä niin kauan kuin annamme yhdenkään ihmiselämän ympärillämme raunioitua homoseksualismin ja siitä seuraavien sairauksien ja muiden ongelmien syövereissä.

Aivan liian monen tuttavani olen nähnyt kaatuvan homoseksualismista johtuvien kompleksien ja traumojen seurauksena epätoivoisten henkilöiden alkaessa lääkitä tuskaansa monenlaisilla psyykenlääkkeillä tai pahimmissa tapauksissa esimerkiksi niin laillisilla kuin laittomillakin päihteillä ja  jopa huumeilla.

Ei pidä missään nimessä unohtaa sitäkään, että monenlaiset seksuaalielämän vääristymät ja perversiot kulkevat käsikädessä. Paljon on ollut viimeaikoina esillä teoria, jonka mukaan syyt kaikenlaisiin seksuaalielämän vääristymiin ja perversioihin olisi aivo-orgaanisia ja johtuisi mm. aivojen ns. valkoisen aineen vähyydestä.

Asiasta sattui silmääni  TIEDE-foorumilla tällainen keskustelu, jossa pedofilia ja homoseksualismi otaksuttiin myötäsyntyisiksi ominaisuuksiksi:

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/pedofilia-ja-homoseksualismi-myotasyntyisia-ominaisuuksia-t50425.html


- Koin suuren onnistumisen tunteen, kun esitin kokoukselle kannanoton laatimista seksuaalivähemmistöjen puolesta. Sain laajaa tukea ja aiheesta keskusteltiin laajasti. Työni jatkuu pienemmässä työryhmässä, jossa suunnittelemme toimintatavan, jolla asiassa edetään, Maria Lohela (PS) kommentoi asiaa kokouksen ensimmäisinä päivinä Facebook-sivuillaan.


Kuvassa Jussi Halla-ahonkin oma suosikki, homohyysäri Maria Lohela (PS)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauksia. Otamme tyytyväisinä vastaan kaikki uudet jäsenet ja kuukausittaiset edut liittyessään veljeskuntaan ja valitsemansa ja sijoitetun talon kanssa sijoitusten avulla. Täällä maailman johtajat, supertähdet, tiedemiehet valmistetaan tämän mahdollisuuden avulla sinulle olla kuuluisa teidän etnisyyden ja rodun suhteen.

Huomaa: ota ystävällisesti yhteyttä yksityisellä sähköpostilla: greatilluminate99@gmail.com

YHDYSVALLAN SUURI VALAISUVALEMA.