maanantai 23. huhtikuuta 2012

Moraalittomuus rehottaa - alaikäiset suihinottoasialla
 


Tästä aiheesta on sosiaalinen mediamme kohissut viime päivinä. Ajattelin ensin, etten bloggaa tästä aiheesta ollenkaan, koska mieltymykseni on blogata nimenomaan sellaisista aiheista, tapahtumista ja asiakokonaisuuksista, joihin muut bloggaajat eivät ole kiinnittäneet huomiota - tämähän on ihan järkeenkäypää jo senkin vuoksi, että haluan vältellä ylenpalttista saman asian häiritsevää toistamista.

Alkuperäisen uutisen (kilikkaa!) ja koko asian käsitteleminen sosiaalisessa mediassa on johtanut mielestäni suomalaisessa tiedonvälityksessä ja sananvapaudessa epätoivottavaan ilmiöön, suhteettomaan sensurointiin. Muun muassa sanomalehti Uuden Suomen aktiivisia, poliittisia bloggaajia on bannattu ja heidän käyttäjätilejään blogipalveluun suljettu pelkästään tämän yksittäisen uutisaiheen käsittelemisen perusteella! Tuollaisen sensuroinnin en ehdottomasti soisi kuuluvan suomalaiseen sananvapauteen!

Vaikka kysymyksessä onkin lakiteknisesti alaikäisten suorittama raiskaus, on se moraalittomuudessaan ja yleisessä paheksuttavuudessaan varmasti länsimaisen sivistysvaltion mittapuun mukaan hyvinkin vakava rikos. Sen taustalla vaikuttaa mielestäni voimakkaasti etenkin nuorisokulttuuriamme yhä enenevissä määrin muokkaamaan pyrkivä islamisaatio vakavine lieveilmiöineen. Siksi katson oikeudekseni ja suoranaiseksi velvollisuudeksenikin tiedottaa asiasta julkaisten kaikki julkisiksi julistetut oikeuden päätökset ja muut asiakirjat liittyen tähän moraalittomaan tekoon.

Jo paljon ennen minua tästä asiasta kaiken tarpeellisen on tuonut julki kansallisen heräämisemme esitaistelija Olavi Mäenpää ( hänen blogissaan mm. oikeudenkäyntipöytäkirjat ):

http://olavimaenpaa.vuodatus.net/blog/3204599/jalleen-annos-somalirikastuttamista-/


Tamperelainen poliittinen aktivisti Anu Palosaari oli yksi rohkea Uuden Suomen bloginpitäjä, jonka blogi suljettiin nyt käsittämättömässä sensurontikiimassa, sen sijaan hänen Bloggerin blogiinsa pääsee tästä linkistä:

http://anupalosaari.blogspot.com/


Sosiaalisessa mediassa toimiva nettipoliisi, ylikonstaapeli Marko Forss on saanut runsaasti yhteydenottoja koskien netissä käytäviä keskusteluja tästä asiakokonaisuudesta:


http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/04/nettipoliisille_runsaasti_yhteydenottoja_raiskauskeskustelusta_3422124.html

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

OOt saIras